10 de setembre del 2014

L'Ajuntament de Tortosa obre expedient als particulars que feien obres sense llicència en un habitatge del nucli antic


TORTOSA (Baix Ebre).- L'Ajuntament de Tortosa ha obert un expedient als particulars que feien obres sense llicència en un habitatge del nucli antic al barri del Rastre. Aquestes obres van provocar aquest dimarts la caiguda parcial d'una paret mitgera al número 5 del carrer del Mig. El consistori ha requerit als particulars que feien les obres la llicència i els ha demanat un informe tècnic que acrediti que l'habitatge no té cap risc estructural i que les famílies desallotjades poden tornar a casa. L'Ajuntament va decidir desallotjar dos famílies, una d'elles la responsable de les obres, del número 5 del carrer del Mig després de l'esfondrament de la paret mitgera.

L'esfondrament de part de la paret mitgera no ha afectat a cap altre immoble ja que les runes han caigut en un solar que ocupa ara el número 3 del carrer del Mig. Les obres en l'habitatge que han provocat l'incident, es feien al primer pis del número 5, i l'Ajuntament va optar per desallotjar els residents en aquest domicili i els del segon pis, dos famílies de tres membres cadascuna, que han estat reallotjades en cases de familiars. Fonts municipals han confirmat que les obres es feien sense la corresponent llicència i esperen la validesa dels informes tècnics que confirmen que no hi ha risc estructural en l'habitatge perquè els desallotjats puguin tornar a casa. L'incident va tenir lloc aquest dimarts a la tarda quan van caure uns tres metres quadrats de paret al solar que hi ha contigu al número 5 del carrer del Mig. La Policia Local i els Bombers van intervenir i van desallotjar sis persones de les dos famílies que hi resideixen.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta