15 de setembre del 2014

Manel Ferré contesta ERC i assegura que empreses d'Amposta treballen a les obres de la residència i de l'estació d'autobusos




AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta ha assegurat aquest dilluns que una desena d’empreses de la ciutat estan treballant per a la constructora que està executant les obres de la nova residència per a la gent gran. Manel Ferré ha aprofitat el seu per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per contrarestar les crítiques dels republicans, als qui ha acusat de fer un tipus d’oposició “frívol” i “demagògic”. Fa unes setmanes, en una roda de premsa, el grup municipal d’Esquerra va afirmar que a la ciutat s’estaven executant obres públiques per valor de més de 10 milions d’euros, però que cap empresa ni cap treballador d’Amposta s’estava beneficiant d’aquestes inversions. Segons l’alcalde, els republicans estan enganyant la ciutadania, ja que hi ha 10 empreses d’Amposta que han estat subcontractades en les obres de la residència. A més, ha remarcat que l’empresa que està executant les obres del carrer Major i de la plaça de l’Ajuntament també ha contractat ampostins que es trobaven a l’atur.

En la mateixa entrevista, Ferré ha afegit que el govern municipal no podia trossejar el projecte del carrer Major i adjudicar-lo per fases, tal i com demanava ERC, ja que hauria pogut incórrer en un delicte de prevaricació. L’alcalde també ha explicat que cap empresa d’Amposta es va presentar al concurs públic per fer les obres del carrer Major i de reforma de l’antic escorxador. Ferré ha insistit que a la construcció de la nova estació d’autobusos també treballen empreses d’Amposta, i que, a més de la desena d’empreses subcontractades a les obres de la residència, també altres podran treballar en les instal·lacions i l’equipament del centre geriàtric.

Pendents de l'informe arqueològic

D'altra banda, Ferré ha afirmat que la troballa d’unes restes arqueològiques de l’antiga església i del seu cementiri no estan afectant les obres de la plaça de l’Ajuntament i el carrer Major. L'alcalde ha dit que de moment només han alterat els treballs a la zona més propera a la façana de l’església. De fet, ha afegit que estan a l’espera de rebre aquesta setmana l’informe del departament de Cultura per determinar què cal fer amb les restes aparegudes, i si és necessari realitzar una excavació arqueològica. En qualsevol cas, Ferré ha assenyalat que, seguint les indicacions inicials del tècnic municipal, ja se sabia que allà hi havia una església antiga i que hi podien aparèixer restes humanes. Així, esperen que l’Ajuntament puga reprendre les obres amb normalitat, un cop documentada la troballa, sempre que el Departament Cultura ho considere adient.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta