22 de setembre del 2014

Movem Tortosa convoca una assemblea oberta l'11 d'octubre per començar a redactar el programa electoral


TORTOSA (Baix Ebre).- El moviment social i polític Movem Tortosa, nascut el passat mes de juliol per un grup impulsor de dinou persones, ha convocat una assemblea oberta a tota la ciutadania pel pròxim 11 d'octubre. L'objectiu és teixir un projecte amb el màxim de participació possible per elaborar propostes que en uns mesos es plasmaran al programa electoral, amb el qual la formació concorrerà a les municipals del pròxim mes de maig. Des dels impulsors, entre els quals hi ha l'actual portaveu del grup municipal d'ICV-Entesa per Tortosa a l'Ajuntament, Jordi Jordan, s'ha fet una crida a la participació "de tots aquells tortosins que estiguin indignats en com s'està portant la ciutat".

El moviment té com a pilars bàsics els de la defensa dels drets socials, una economia pensada al servei de les persones, un contracte ètic entre polítics i ciutadania, i la defensa del dret a decidir-ho tot. L'objectiu és tirar endavant un "moviment ciutadà transversal, inclusiu i de confluència" per poder fer un projecte "il·lusionant i engrescador que cohesioni la ciutadania, l'Ajuntament i les entitats socials". Segons ha explicat Jordan, la finalitat de l'assemblea oberta del pròxim 11 d'octubre és "començar des de baix el projecte i recollir totes les propostes i inquietuds de la gent". A partir d'aquí, es crearan grups de treball per treballar i prioritzar les necessitats plantejades i a principis d'any vinent es farà una altra assemblea oberta per tancar el programa electoral que concorrerà a les municipals i la candidatura. "Volem que la gent participi i elabori un projecte de ciutat fet amb la gent i per a la gent", ha afegit.

Per participar en l'assemblea que acabarà de constituir Movem Tortosa cal apuntar-se a la web del moviment www.movemtortosa.cat o bé a les paradetes que es muntaran els pròxims caps de setmana al mercat central o al mercadet del barri de Ferreries. L'assemblea es farà de nou del matí a una del migdia al centre cívic de Ferreries.

Via ACN

8 comentaris:

  1. Que tingueu tot l'encert i tota la sort del món, perquè Tortosa ho necessita i tots natros també ...

    Ja n'hi ha prou de prepotència i de governar d'esquena als tortosins ...

    ResponElimina
  2. La marca blanca d'ICV i amb gent del PSC...renovar el què si són ells mateixos qui s'han de renovar. Es pensen q ens mamem el dit Cristina Bel (PSC), Jarque (ICV), Llasat (PSC), etc, etc,...pobre Vallespí, com t'han ben enganyat.

    ResponElimina
  3. Oco que, a qui no hagin enganyat sigui a Jordan i es trobi fora de l'Ajuntament. Ell dirà que encantat, si és per a bé. Però, segur ?

    ResponElimina
  4. Em sembla molt bé que es plantegen plataformes ciutadanes per intentar elaborar una llista per l'ajuntament. Però voldria agegir: 1º.- Que les plataformes han de ser del poble pel poble, i han de sortir de baix (gent en ganes de treballar, no de colocar-se), que aspiren a millorar la ciutat (no millorar-se ells), i si pot ser que no hagin estat mai en política.
    2º.- No és el cas de Cristina Bel, ni d'alguns altres que van per allí. Ha estat molts anys al PSC i res de res i quatre anys a l'ajuntament, "con mas pena que gloria". I ara, si no sortim a la foto "me voy". Ja es veu la intenció......
    Ho sento, però així aneu al fracas. I que consti, que voldria equivocar-me.

    ResponElimina
  5. ...yo no lo veo asi... lo que hay es mucha gente desengañada de su antiguo partido y gente que quiere trabajar para y por Tortosa, pero claro como se ve a socialistas, se cree todo el mundo que Papa Senator esta metido al ajo, pero yo no lo creo, y mas despues de haber inscrito a Madrid la marca de Socialistes del Ebre...

    ResponElimina
  6. Movem tortosa és una enganyifa total, van de moviment social quan està totalment polititzat, tant per velles glòries del PSC com per ICV la qual sembla que s'avergonyeixi de posar les seves inicials, per què no som sincers i ens diem ICV-Movem Tortosa, o és que el Sr Jordan vol ser el Pablo Iglesias ebrenc? . Moviment de renovació? quan la majoria de gent que el forma ja fa anys que van participant en política i moltes d'aquestes entitats estan o bé montades per militants d'ICV (com la plataforma de trens dignes) o bé en son els seus dirigents ç(Amics dels Castells). Avui en dia molts moviments socials o culturals esdevenen plataformes per a que certs dirigents poguen entrar en política o com elements propagandístics de certs partits, sovint anteposant interessos de partit o personals als purament socials. Crec que h i ha gent que està en aquest moviment perquè de veritat hi creu i sent la necessitat de renovació però per desgràcia crec que en són una minoria. Almenys és interessant que puguen fer una oposició forta al absolutisme del Sr Bel...perquè si no canvien molt les coses el torno a veure com a alcalde.

    ResponElimina
  7. Quina clarividència i quina quantitat de saber, saberut ...

    Enganyifa total i a Tortosa precisament, on tothom ens coneixem ??? ...

    No serà que a molts ja els hi va bé la situació actual, i no volen canvis substancials a l'Ajuntament, per si els pot "perjudicar" ??? ...

    ResponElimina
  8. Armando Gresca, hay politicos y tambien hay mafiosos puestos a la politica, ya se sabe los rumores (cuando el rio suena...) el debito cada vez es mayor..., y alguien insinua que se dejara la politica..., en fin...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta