30 de setembre del 2014

Roquetes vol vendre les antigues naus de Lear a una empresa que d'entrada ha de crear 30 llocs de treball



ROQUETES (Baix Ebre).- L'alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha confirmat que l'Ajuntament està ultimant els tràmits per vendre les antigues naus de Lear a una empresa de capital estranger que es dedica a la construcció de cases prefabricades per a l'exportació. El complex està format per una nau principal de gairebé 13.000 metres quadrats, amb una superfície total construïda de 13.250 metres quadrats. La suma de la factoria i els accessos és de 14.500 metres quadrats, que es van quedar buits quan la multinacional va decidir el tancament de la planta, a finals del 2009. Durant una entrevista a Antena Caro, Gas ha deixat clar que encara s'està tramitant i que una operació d'aquestes característiques és complexa.

Per poder fer aquesta venda, l'Ajuntament de Roquetes necessita l'autorització del govern de la Generalitat. I és que el govern haurà d'especificar la forma de venda, una situació que depenent del mètode escollit, com ara la subhasta o el concurs públic, pot fer endarrerir l'operació.

Gas ha recordat que, del milió i mig d'euros que es va pagar per la compra de les naus de Lear, a l'Ajuntament de Roquetes no li van costar ni un euro. Però, en canvi, ha hagut de fer càrrec del seu manteniment. Gas ha explicat que en un primer moment aquesta empresa donaria feina al voltant de 30 persones, amb perspectives d'anar ampliant la plantilla a mesura que també s'ampliï la seva producció.

De forma paral·lela a l'operació de venda, l'Ajuntament de Roquetes també està elaborant un pla parcial dels terrenys de la zona, que actualment són urbanitzables industrials, per convertir-los en urbans també de qualificació industrial, amb la corresponent urbanització d'aquella parcel·la. Les previsions són, segons Gas, fer la venda aquest any, per posar-la en funcionament l'any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta