14 de setembre del 2014

Una veïna de Miravet, imputada penalment per quintuplicar la taxa d'alcoholèmia després de patir un accident


MIRAVET (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han imputat penalment una dona, de 35 anys i veïna de Miravet, com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat en el trànsit. Els fets van ocórrer el passat 9 de setembre a la tarda, quan la dona va tenir un accident al camí de la Barca de Miravet. Quan els agents van arribar al lloc van comprovar que la conductora de l'únic vehicle implicat, que havia resultat il·lesa, presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. En les dues proves d'alcoholèmia la dona va donar un resultat positiu d'1,30 mg per litre en aire expirat, multiplicant per cinc la taxa màxima permesa. Per això se la va denunciar penalment.

Aquesta mateixa conductora havia estat detinguda dues setmanes abans, el 26 d'agost, per conducció temerària, en ocasionar danys amb el seu vehicle a la façana d'un establiment comercial i en altres vehicles estacionats a la via pública. En aquella ocasió també va ser denunciada penalment per negar-se a sotmetre's a les proves de detecció alcohòlica.

Les penes que es poden imposar davant aquests il·lícits penals van entre tres i sis mesos de presó, o entre sis i dotze mesos de multa o treballs en benefici de la comunitat no inferiors a 31 dies ni superiors a 90 i, en tot cas, la privació per conduir vehicles a motor entre un i quatre anys.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta