28 d’octubre del 2014

Alcanar activa el projecte Calça’t i prepara un menjador social als restaurants del municipi



ALCANAR (Montsià).- La regidora d’Acció Social i Ciutadania d’Alcanar, Carme Navarro, ha explicat aquest dimarts alguns dels detalls del projecte “Calça’t”, que l’Ajuntament ha promogut amb el suport de l’obra social de ‘la Caixa’ i la col·laboració de l’associació Alcanar Voluntariat. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Navarro ha recordat que “Calça’t” és la continuació del projecte de Lo Rober Solidari que es va iniciar a principi d’any, ja que també té la finalitat de garantir que les famílies més necessitades tinguen accés a un calçat adequat. En aquest sentit, seran els Serveis Socials d’Alcanar els qui derivaran els usuaris amb més necessitats, els quals podran escollir l’establiment on comprar el calçat necessari. Mentrestant, Alcanar Voluntariat gestionarà la part econòmica, gràcies a l’aportació de 1.500 euros feta per l’obra social de ‘la Caixa’. De la mateixa manera, Navarro ha agraït el suport dels comerços locals que s’han adherit al projecte.

En la mateixa entrevista, Navarro ha fet una valoració molt positiva del projecte de Lo Rober Solidari i del programa de repartiment d’aliments Al Cistell, que també va aconseguir la implicació dels comerços locals. Segons la regidora, amb el programa Al Cistell han donat assistència 190 persones, el que suposa unes 69 famílies ateses. Amb el mateix esperit, Navarro ha avançat que el proper projecte que impulsaran a Alcanar serà un servei de menjador social, en col·laboració amb els restaurants del municipi. Es dirà ‘A Taula’ i podrà cobrir les necessitats alimentàries més urgents de les famílies.

Finalment, Navarro ha lamentat que la recuperació econòmica no acaba d’arribar a les famílies més necessitades d’Alcanar, i que fins i tot han notat un increment de la demanda als Serveis Socials. La regidora ha assenyalat que en el pressupost del 2015 s’apujaran les partides destinades a polítiques socials, i especialment a cobrir les necessitats bàsiques dels infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta