21 d’octubre del 2014

El Consell Comarcal del Baix Ebre instal·la nous plànols i senyalitzacions a la via verda


TORTOSA (Baix Ebre).- El Consell Comarcal del Baix Ebre, amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Tarragona, ha enllestit la instal·lació de noves senyalitzacions en el tram comarcal de la Via Verda. Amb una inversió de 15.000 euros, també s'han actualitzat els diferents plànols ubicats a les àrees de lleure i estacions de la via cicloturística, perquè els visitants puguen visualitzar el recorregut de l'itinerari que transcorre entre Alcanyís (Terol), Tortosa i Deltebre-Riumar. A més, també s'han afegit els diferents atractius i serveis turístics del municipi on està. L'actuació també ha substituït la senyalització de tot el tram. En la nova senyalització, s'han aprofitat els plafons existents i amb un nou disseny s'afegeixen les indicacions dels creuaments de la via verda, els trams compartits amb vehicles, o els túnels il·luminats, entre altres.

L'actuació també ha substituït part de les tanques de fusta deteriorades que delimiten el camí i s'ha adequat l'enllumenat d'un dels túnels. A Xerta, s'han ubicat dos nous cartells indicatius amb l'itinerari recomanat per dins del municipi ja que, en aquest punt, la via creua per dins de la població i dificulta l'orientació dels visitants. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Lluís Soler, ha destacat l'aposta que es fa per potenciar un dels atractius turístics més rellevants de la comarca, i ha recordat que es va ampliar el recorregut de la via verda mitjançant la via cicloturista 'Camí natural de l'Ebre', que permet unir el Parc Natural dels Ports i el Parc Natural del Delta de l'Ebre, i també es va editar un nou tríptic d'informació per al visitant.


Imatge Consell Comarcal del Baix Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta