22 d’octubre del 2014

‘El noi del costat del padrí’, nou recull de contes de Jesús Tibau


TORTOSA (Baix Ebre).- L’escriptor Jesús Tibau acaba de publicar un nou recull de relats, titulat ‘El noi del costat del padrí’. El llibre, que ha editat Cossetània, aplega un total de 33 contes i 7 nanoncontes, amb personatges senzills i anònims, invisibles per a la majoria de la gent, però amb grans dosis d’humanitat i de tendresa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Tibau ha explicat que cada vegada se sent més còmode amb el gènere breu, tot i que ja té enllestida la novel·la que fa temps que els seus lectors i seguidors li reclamen.

Alguns dels personatges i motius del recull ‘El noi del costat del padrí’ són l’últim pagès que va en carro a Cornudella de Montsant; una campiona de natació sincronitzada que va per lliure; un boxejador de Vall-de-roures que enyora l’aigua del Matarranya, o una guia turística de Tortosa amb poca memòria però molta inventiva. En concret, el relat que dóna nom al recull és sobre un personatge que apareix en una antiga foto familiar, però que ningú reconeix.

La presentació d’’El noi del costat del padrí’ es farà el proper 7 de novembre a la Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Per l’endemà, 8 de novembre, també hi ha prevista una signatura d’exemplars a la llibreria Serret de Vall-de-roures. Pocs dies després, l’11 de novembre, Tibau farà una xerrada sobre el procés creatiu dels seus darrers contes a la llibreria La Rambla de Tarragona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta