1 d’octubre del 2014

En llibertat amb càrrecs dos italians que conreaven 591 plantes de marihuana a Rasquera


RASQUERA (Ribera d'Ebre).- Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 22 de setembre dos homes de 29 i 39 anys, tots dos de nacionalitat italiana i amb domicili desconegut, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. El fets van succeir quan una dotació policial, que realitzava un patrullatge preventiu pels voltants de la localitat de Rasquera, va observar que en una finca rural hi havia diverses plantes de marihuana. Els agents van iniciar un recorregut per la finca i van localitzar, disposades en diferents bancals, 591 plantes. Aquesta plantació disposava d'un sistema de reg per degoteig mitjançant tubs i dipòsits d'aigua de grans dimensions.

En la mateixa finca, els agents van localitzar un contenidor de mercaderies i una caseta de pedra, a l'interior dels quals hi havia una instal·lació amb diversos ventiladors i calefactors utilitzats per a l'assecament de les plantes, així com bàscules, adobs, fertilitzants i diversos estris pel seu cultiu. Els agents van detenir les dues persones encarregades del cultiu, les quals residien en una caravana ubicada en la mateixa finca. Els dos detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Gandesa el passat 23 de setembre, el qual va decretar la seua llibertat amb càrrecs.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta