2 d’octubre del 2014

ERC de Tortosa activa una enquesta ciutadana per redactar el seu programa electoral per al 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- ERC de Tortosa instal·larà en les properes setmanes parades en els diferents barris de la ciutat, perquè la ciutadania puga participar en la redacció del programa electoral per a les municipals del 2015. La primera oportunitat serà aquest dissabte, amb la instal·lació d'una taula a la plaça Barcelona, davant del mercat municipal. Després d'una primera fase per establir les bases del programa, durant aquest mes d'octubre ERC realitzarà una enquesta pròpia orientada a recollir les propostes i prioritats de la gent, per a la millora de la ciutat. El qüestionari també es pot respondre per internet, per conèixer el millor possibles les demandes i les preocupacions de la ciutadania, "i més encara en un context de dificultats econòmiques i d'allunyament de les institucions". Així s'explica en el darrer número del butlletí 'Esquerra et parla'.

En concret, pregunta qüestions com la situació actual de Tortosa i les necessitats de la ciutat per als propers anys, i fa valorar els enquestats sobre aspectes com l'atenció a la gent gran, la neteja de la via pública, el turisme, la promoció econòmica, els equipaments esportius, les activitats per a joves, les festes o el transport públic. També apunta algunes possibles actuacions, com la creació d'un Consell Juvenil Municipal, un Consell de Dones, un centre de suport a les famílies o un casal per a joves. De la mateixa manera, també pregunta els enquestats sobre el seu grau de coneixement sobre la situació financera de l'Ajuntament, amb un deute que "supera els 50 milions d'euros". Finalment, també vol saber quins mitjans de comunicació utilitzen habitualment els enquestats per informar-se sobre l'actualitat de Tortosa.

El qüestionari es podrà respondre anònimament. Amb tot, també es permetrà facilitar les dades personals, si l'enquestat té interès a participar més directament en la redacció del programa de la candidatura que tornarà a encapçalar Josep Felip Monclús. L'enquesta dels republicans tortosins es difondrà presencialment en paper i a les xarxes socials.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta