25 d’octubre del 2014

Governació no accepta que el veïnat d'Horta de Sant Joan puga votar el 9-N a l'Ecomuseu


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- L'Ajuntament d'Horta de Sant Joan ha fet pública una carta -a través de la seva pàgina de Facebook- on l'alcalde, José Antolí (PP), autoritza que s'utilitzi l'edifici municipal de l'Ecomuseu dels Ports per als usos que es cregui convenients, "incloent qualsevol procés de participació ciutadana" que se celebri al municipi. Malgrat això, fonts del Departament de Governació han assegurat a l'Agència Catalana de Notícies (ACN) que no es podrà votar en aquest espai el 9-N. Les raons que han argumentat són que el termini per oferir locals es va tancar dimarts, i que les comunicacions amb el Govern no es fan a través de les xarxes socials.

Així, els veïns d'Horta que vulguin votar el 9-N ho hauran de fer a l'IES de Gandesa. Aquest dijous ja es va anunciar, a més, que Convergència i Unió finançarà els autobusos per traslladar els veïns fins a l'institut de la capital de la Terra Alta. A través d'aportacions voluntàries de militants i simpatitzants, el partit ha muntat dos busos pel matí i dos per la tarda que enllaçaran aquestes dues poblacions. Per la seua banda, la secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'Horta de Sant Joan havia convocat una assemblea per aquest divendres a la nit, en la qual decidiran si fan accions reivindicatives per reclamar poder votar el 9-N al seu municipi. De fet, Orta per la Independència havia propiciat un acord amb l'Ajuntament per poder votar a l'Ecomuseu dels Ports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta