30 d’octubre del 2014

Imma Juan (CDC): 'El 9-N Catalunya expressarà la seva voluntat, perquè hi tenim dret'


TORTOSA (Baix Ebre).- Representants institucionals i de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), acompanyats per militants, simpatitzants i membres de la JNC, van participar aquest dimecres des de Tortosa i des d’altres poblacions de les Terres de l’Ebre en una "penjada simbòlica de cartells" per donar suport a l'inici de la campanya a favor del “Sí-Si” del proper 9-N. la Presidenta de CDC a Terres de l’Ebre, Imma Juan, va deixar molt clar que “el dia 9 de novembre Catalunya expressarà la seva voluntat, el seu dret a decidir, el seu futur, perquè els catalans i les catalanes hi tenim dret”. “Aquest és un acte simbòlic per dir en veu alta que volem votar, perquè votar no és antidemocràtic, votar és democràcia, i farem una intensa campanya per poder participar i perquè el dia 9 sigui un gran èxit”.


Segons Juan, “és un dret de tot ciutadà poder-se expressar i a Catalunya hem sortit moltes vegades al carrer demanant aquest dret a decidir”. De la mateixa manera, la presidenta ebrenca de Convergència va afirmar que explicaran que volen votar ‘Sí-Sí’ perquè creuen que hi ha un Estat que no respecta els catalans. "No respecta els nostres drets nacionals i lingüístics, i per això volem fer un nou camí si la ciutadania ho vol”, ha afegit. Finalment, des de CDC han volgut expressar "determinació en continuar amb el procés malgrat tots els obstacles i amenaces que s’estan generant des del govern central". "El que farà transcendent el 9 de novembre és que hi hagi una votació massiva del poble de Catalunya”, han conclòs.

Imatge CDC Terres de l'Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta