17 d’octubre del 2014

La CUP de Tortosa convoca una assemblea oberta per decidir si concorre a les municipals del 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- L'assemblea local de CUP a Tortosa decidirà en assemblea oberta, el proper divendres 24 d'octubre, si es presentarà a les pròximes eleccions municipals. La CUP de Tortosa ha convocat "a tots els moviments socials i persones crítiques social i nacionalment", a participar en una assemblea oberta, per decidir si la CUP ha de presentar-se a les eleccions municipals del maig del 2015. Des de la CUP creuen que no podien decidir d'una altra manera aquesta qüestió, "perquè la participació, l'assemblearisme i la radicalitat democràtica són l'essència de la CUP". L'assemblea oberta es farà el proper divendres 24 d'octubre, a les 19,30 hores, al centre cívic de Ferreries. L'assemblea tindrà una primera part d'anàlisi de l'actual conjuntura local, i posteriorment es debatrà sobre si la CUP ha de presentar-se a Tortosa. En cas afirmatiu es crearan comissions de treball.

5 comentaris:

  1. Si només fan la meitat que ha fet el xic de la CUP a Reus amb el tema Sagessa o la meitat del q esta fent David Fernandez al Parlament, ja val la pena que la CUP entre a l'ajuntament de Tortosa a fer caure les cares del caciquisme d'esta ciutat.

    Jaume Solé, els "etarras" ja estan al teu poble!!! jajajaja!!!

    ResponElimina
  2. Ah, i Tortosa no és un poble. Amb quasi 35.000 habitants i sent la capital del Baix Ebre pots parlar de ciutat quan et refereixis a ella.

    ResponElimina
  3. Mentre el seus representants no es dediquin a insultar i faltar al respecte, com així va succeir durant la festivitat de Sant Jordi on un dels seus caps es va dedicar a ultratjar i insultar als membres del Partit Popular de Tortosa que hi participàvem, poden fer el que vulguin. Seran els ciutadans de Tortosa qui decideixin si aquests membres tan pacífics, demòcrates i educats de la formació tenen cabuda en un Ajuntament.

    ResponElimina
  4. Vaiga vaiga quina pell mes fina que te Gutijaume!!

    Sort que molts ja ens rebota cada cop que la carabotox ens diu nazis.

    ResponElimina
  5. No és tracta de tenir la pell fina, sols és una qüestió d’educació. Més encara, quan aquest individu és professor d’un institut. Si aquests són els valors de l'escola pública i de qualitat: chapeau.

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta