27 d’octubre del 2014

La CUP de Tortosa fa el pas i es presentarà a les municipals del 2015


TORTOSA (Baix Ebre).- Més de 40 persones van participar divendres passat en l'assemblea oberta de la CUP a Tortosa, en què es va acordar fer un pas endavant i presentar-se a les eleccions municipals del 2015. Durant l’acte, el grup de gent que està dinamitzant l’assemblea local des de fa un any i mig va debatre si era necessari consensuar "amb gent propera a la CUP i amb gent que participa de moviments socials i col·lectius que treballen a la ciutat" la possibilitat de treballar per una candidatura "rupturista" a la ciutat. La propera assemblea de treball serà el divendres 14 de novembre, al mateix centre cívic.

Les persones que van participar de l’assemblea van compartir l’anàlisi exposada de la situació actual de Tortosa, "amb una gravíssima emergència social, manca de transparència i participació ciutadana, un deute immens i il·legítim, manca de cohesió social, i caciquisme", segons la CUP. Així, es van repassar les fites aconseguides a ajuntaments on la CUP hi té representació i. per tant, quina tasca podria fer la CUP a l’Ajuntament de Tortosa, tot definint uns eixos estratègics amb propostes concretes per començar a revertir la situació actual.

Finalment, i després d’un torn obert de paraules, la gran majoria de persones assistents van aprovar la necessitat de posar-se a treballar perquè e la candidatura de la CUP a Tortosa siga una realitat a les properes eleccions municipals. Tot seguit, es va emplaçar la gent al proper 14 de novembre per començar a perfilar tasques i grups de treball.  Des de la CUP Tortosa valoren s’ha fet "un gran pas endavant col·lectiu" i que, de ben segur, el treball que s’ha començat donarà el seus fruits "posant-se sobre la taula moltes polítiques i moltes problemàtiques que a Tortosa han estat menysvalorades pels diferents governs municipals".


Imatge arxiu CUP Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta