29 d’octubre del 2014

La CUP vol entrar a l’Ajuntament de Tortosa amb una candidatura ‘rupturista’




TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu de la CUP a Tortosa, Xavier Rodríguez, ha afirmat aquest dimecres que fa un any i mig que treballen per poder concórrer a les eleccions municipals del 2015. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Rodríguez ha advertit de la situació “d’emergència social” que es viu al municipi, així com de la necessitat de recuperar el nucli antic, fer un altre tractament de la immigració, i acabar amb el deute públic. És en aquest sentit que la CUP proposarà una candidatura “rupturista”, perquè considera que cal una altra manera d’enfocar la política i de prendre les decisions. A més, Rodríguez ha assenyalat que no els preocupa assolir un, dos o tres regidors, sinó entrar a l’Ajuntament per accedir a una informació sobre la gestió municipal que ara mateix no se’ls facilita com a ciutadans.

Després de l’assemblea en què, divendres passat, van decidir concórrer a les municipals de Tortosa, la CUP ha anunciat la celebració d’una altra assemblea per al proper 14 de novembre. En aquesta cita, s’establiran les tasques a realitzar i els diversos grups de treball en àmbits com la justícia social, l’habitatge, l’alimentació digna, els pressupostos, la sanitat pública o la transparència. A banda, Rodríguez ha afegit que la CUP incidirà en temes que anteriorment s’havien treballat des del Casal Popular Panxampla, com ara la retirada del monument franquista de la Batalla de l’Ebre o l’oposició a l’ordenança de civisme.

En la mateixa entrevista, Rodríguez ha explicat per què no van acabar de fructificar les converses amb Movem Tortosa per tirar endavant un projecte electoral en comú. El portaveu ha insistit que la CUP és un projecte rupturista que qüestiona el model capitalista, però que hi ha alguns punts en què no coincideixen amb Movem Tortosa, la plataforma electoral impulsada per Iniciativa. De fet, Rodríguez ha remarcat que la CUP vol fer un projecte nou, sense persones vinculades a altres partits polítics o que ja hagin tingut responsabilitats a l’Ajuntament.

Finalment, Rodríguez ha explicat que, al marge de les candidatures ja anunciades a Deltebre i Tortosa, la CUP també està treballant en altres poblacions com Amposta i Ulldecona.

4 comentaris:

  1. A mi m'agradaria saber quina serà l'actitud vers la oposició. Serà la pròpia d'un partit democràtic o la d'una banda de camorristes.

    ResponElimina
  2. Exacte, i si paguen les birres o no!

    ResponElimina
  3. Em sembla que el més s'assembla a la CAMORRA a n'este Estat és el partit que governa, el PP. I si no, dóna't una volta pels jutjats de l'Estat on hi trobaràs Gürtels, Brugal, Púnica, Bárcenas,...I el que ens queda per veure!! Aznar fent negocis amb Gadafi, la seu del PP pagada amb diner negre,...

    ResponElimina
  4. ...y a este paso, hasta al Rajoy van a trincar, ji,ji,ji....

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta