13 d’octubre del 2014

L'alcalde de Móra la Nova confia en desbloquejar l'obertura del nou tanatori abans de final d’any



MÓRA LA NOVA (Ribera d'Ebre).- L’alcalde de Móra la Nova, Ferran Bladé, ha explicat aquest dilluns que el nou tanatori municipal, amb les obres acabades des de fa mesos, encara no ha entrat en funcionament perquè l’Ajuntament està pendent d’una resolució judicial. Durant una entcnrevista a Canal 21 Ebre, Bladé ha explicat que l’empresa que va recórrer l’adjudicació a Funerària Mena va presentar una altra demanda per forçar la suspensió cautelar de la llicència d’activitat. El passat mes de febrer, la junta de govern local va haver de tornar a convocar la mesa de contractació, perquè la funerària Priorat-Ribera-Terra Alta pogués presentar la seua oferta econòmica una altra vegada. Però l’Ajuntament va tornar a adjudicar la gestió del tanatori a la Funerària Mena. Segons l’alcalde, en un parell de mesos el jutge hauria de resoldre aquesta situació, perquè abans de final d’any es puga determinar si el tanatori de Móra la Nova pot començar a prestar els seus serveis.

En la mateixa entrevista, Bladé ha celebrat que el futur institut-escola de Móra la Nova continue entre les inversions prioritàries del Departament d’Ensenyament, tot i la mala situació de les finances de la Generalitat.

D’altra banda, l’alcalde ha demanat el suport de les administracions superiors per tirar endavant el projecte del tren turístic que ha d’unir la Costa Daurada amb Móra la Nova i l’Aragó. Segons Bladé, caldrà la implicació de molta gent i de moltes institucions del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Aragó, ja que serà un projecte molt positiu per als diversos territoris. En aquest sentit, l’alcalde ha volgut destacar que, al marge del tren turístic, s’ha seguit treballant en la recuperació de les màquines i el patrimoni ferroviari.

Quant als preparatius de la 183a edició de la Fira Agrícola, Ramadera i Industrial de Móra la Nova, Bladé ha explicat que la principal novetat serà un canvi d’ubicació dels expositors de maquinària agrícola, que tornaran a situar-se a l’avinguda Diputació. Un canvi d’emplaçament que s’ha fet a petició dels veïns de la zona. Finalment, l’alcalde ha anunciat que enguany el pregoner de la fira de Móra la Nova serà el conseller d’Interior, Ramon Espadaler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta