3 d’octubre del 2014

L'alcalde pedani afirma que l'acció del ‘País groc’ serà un bon reclam turístic per a Poblenou del Delta



POBLENOU DEL DELTA (Montsià).- L'alcalde pedani del Poblenou del Delta, Josep Sancho, ha fet aquest divendres una primera valoració de l’acció que han anunciat l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural a la seua població, en el marc de la iniciativa ‘País groc’. L’acció en defensa de la consulta del 9N es farà el proper dissabte, 11 d’octubre, al matí, i acabarà amb una gran festa al migdia. Els voluntaris de l’ANC i d’Òmnium pintaran una setantena de cases de color groc, cosa que servirà perquè el cineasta Marc Recha puga dirigir un espot publicitari per a la campanya sobiranista ‘Ara és l’hora’. L’alcalde pedani ha afirmat que, tot i que al principi els va sorprendre, els sembla “una bona idea”. De fet, ha explicat que van pactar amb l’Assemblea quines serien les cases que es pintarien i també les millors localitzacions per a l’anunci.

Segons Sancho, a Poblenou del Delta hi ha 160 cases, i uns 80 propietaris van estar d’acord en pintar la seua casa de color groc. En declaracions a Canal 21 Ebre, l’alcalde pedani ha afirmat que aquesta acció pot representar un important atractiu turístic per al poble. Sancho ha recordat que hi ha 21 negocis que es dediquen a la restauració, i que els veïns també creuen que és una bona manera de donar a conèixer Poblenou del Delta.

L'acció es farà des de primera hora del matí de dissabte 11 d'octubre, i des dels responsables de la campanya 'Ara és l'hora' s'ha fet una crida a participar per pintar part de Poblenou de groc. No serà així amb el campanar de l’església, que just s’acaba de restaurar, perquè el Bisbat de Tortosa no ha donat el permís. Després, l’ANC i Òmnium s’han compromès a tornar a pintar les cases del Poblenou del Delta de color blanc. I és que, per enregistrar l’espot, es va pensar en Poblenou perquè és un poble petit en què totes les cases són blanques. El mateix dia, però al vespre, es farà un acte central a Amposta que inclourà la il·luminació del pont penjant de color groc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta