10 d’octubre del 2014

L’Ametlla de Mar implantarà un sistema de platges intel·ligents amb el programa EbreBiosfera



L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Andreu Martí, ha avançat aquest divendres alguns detalls del projecte de platges intel·ligents que el seu consistori promou en el marc del programa Xarxa EbreBiosfera. Es tracta d’una de les actuacions que es finançaran a les Terres de l’Ebre amb una inversió global de 800.000 euros, a partir de la reversió de la taxa turística de la Generalitat i d’una aportació de la Diputació de Tarragona. En el cas de l’Ametlla de Mar, el municipi del territori que més diners va recaptar amb la taxa turística durant el 2013, les actuacions que es faran de la Xarxa EbreBiosfera suposaran una millora de les platges i de la senyalització turística. En declaracions a Canal 21 Ebre, Martí ha explicat que es faran millores per estalviar aigua de les dutxes, a més d’altres serveis en totes les cales i platges de l’Ametlla de Mar. De fet, ha afegit que ja hi ha altres ajuntaments que s’han interessat per les actuacions de sostenibilitat que es volen impulsar a la Cala.

En la mateixa entrevista, Martí ha fet una valoració força positiva de la temporada turística, sobretot del mes d’agost. Ara bé, l’alcalde de l’Ametlla de Mar ha remarcat que es vol fer un major esforç per al mes de juliol i també consolidar l’arribada de turistes durant tot l’any, amb l’organització d’esdeveniments gastronòmics. Martí també ha repassat diverses obres que es faran en els propers mesos o que ja han començat, com la darrera fase del parc del Bon Repòs, la millora de l’enllumenat, la pavimentació de carrers i camins, i el nou pont de Tres Cales.

Finalment, Martí ha destacat la bona evolució de les finances municipals i la voluntat de l’equip de govern de destinar més recursos a les famílies de l’Ametlla de Mar que ho estan passant més malament, a causa de la crisi. De fet, aquesta setmana s’han aprovat les noves taxes i impostos municipals, que es congelaran durant el 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta