23 d’octubre del 2014

L'ANC d'Horta de Sant Joan decidirà divendres si fa protestes per no poder votar el 9-N al seu municipi


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- La secció local de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) d'Horta de Sant Joan ha convocat una assemblea per aquest divendres per decidir si fa accions reivindicatives contra la decisió de nou ubicar cap punt de votació al municipi, després que l'alcalde José Antolí, del PP, no hagi cedit cap local a la Generalitat. Des de l'ANC es demana als partits pro-consulta que es posicionin a favor de les nou poblacions que no podran participar del procés "amb normalitat" als seus municipis, i assegura que la situació encara és "reconduïble" si hi ha voluntat política.

L'ANC demana també al Govern que informi als veïns del poble d'on hauran d'anar a votar i que faciliti el seu desplaçament. El comunicat que l'assemblea d'Horta de Sant Joan ha distribuït a través de les xarxes socials ha arribat poc després que el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, avancés a l'Assemblea Catalana de Notícies (ACN) que els veïns d'aquest municipi de la Terra Alta que vulguin votar hauran de fer-ho a l'institut de Gandesa. En tot cas, la Generalitat està estudiant, juntament amb el Consell Comarcal de la Terra Alta, la possibilitat de posar transport públic per facilitar el desplaçament de la gent. Els detalls es coneixeran en els pròxims dies.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta