27 d’octubre del 2014

Monclús (ERC) proposa deixar les obres de les noves piscines de Tortosa per després de les municipals del 2015




TORTOSA (Baix Ebre).- El portaveu d’ERC i candidat dels republicans a l’alcaldia de Tortosa, Josep Felip Monclús, ha proposat aquest dilluns deixar per després de les eleccions del 2015 l’inici de les obres de les noves piscines. Monclús ha volgut deixar clar que la ciutat de Tortosa necessita unes noves piscines cobertes, però ha aprofitat una entrevista a Canal 21 Ebre per introduir un altre element de debat a la negociació entre el govern de CiU i alguns dels grups de l’oposició per consensuar el projecte del nou complex d’aigües. El candidat d’ERC ha remarcat que la ciutadania està molt indignada amb tot el que ha passat amb les piscines de Tortosa, i ha afegit que l’Ajuntament ha de construir unes noves instal·lacions, al marge del fort endeutament municipal.

Però, precisament, ha estat en aquest punt de l’entrevista quan Monclús ha apuntat que potser no és el millor moment per començar les obres de les piscines, ja que falten pocs mesos per a les municipals del maig del 2015. El portaveu d’ERC ha afegit que caldria deixar embastat el projecte abans de les eleccions, perquè siga el proper govern de Tortosa l’encarregat d’impulsar les obres, d’acord amb la realitat econòmica del consistori.

D’altra banda, Monclús ha assenyalat que el proper ple de l’Ajuntament preguntaran al govern municipal si ja té a punt l’estudi sobre la seguretat de les baranes del pont de l’Estat i sobre les diverses millores que caldria executar. Al juny, el govern de CiU va aprovar una moció d’ERC i es va comprometre a tenir aquest estudi en un termini de dos mesos. Segons el portaveu d’Esquerra, les darreres notícies que han tingut són que el govern no havia pogut fer l’estudi urgent al qual s’havia compromès.

En la mateixa entrevista, Monclús ha repassat altres aspectes de l’actualitat municipal, com ara la falta de neteja dels carrers o la necessitat d’impulsar un pla de rehabilitació al nucli antic. També ha lamentat el col·lapse de les urgències a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta