14 d’octubre del 2014

Pallarès afirma que la Delegació del Govern a l’Ebre treballarà perquè el 9-N es puga votar amb la màxima participació



TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, ha afirmat aquest dimarts al migdia que la Delegació del Govern treballarà perquè la consulta alternativa del 9 de novembre tinga la màxima participació possible. De fet, Pallarès ha assenyalat que ja havien iniciat els tràmits per organitzar la consulta, i que el territori treballarà "cos a cos" amb la Generalitat per garantir l'èxit del nou procés participatiu. Pallarès ha afirmat que és necessari que els ciutadans llencin un missatge “clar i contundent” de què volen votar. El delegat ha fet aquestes declaracions només unes hores després que el president de la Generalitat, Artur Mas, haja confirmat que la consulta del 9-N no es pot celebrar d’acord amb el decret de convocatòria signat perquè està suspès pel Tribunal Constitucional, però tot garantint que el 9-N hi haurà "locals, urnes i paperetes" d'acord amb "marcs legals preexistents".

Vídeo Canal 21 Ebre

2 comentaris:

  1. El que volen estar clar, que sigui una revolució de baix cap a dalt. Enviar a la gent al carrer per fer-la servir d’escut i ells així continuar tenint assegurada la cadira i el sou. I així de passada no els poden acusar de cap delicte.

    “Un covard és una persona en la que l’instint de conservació encara funciona amb normalitat”

    ResponElimina
  2. ...pues los cobardes para mi son los tuyos de los madriles, que estan pretextando todo lo que pueden, para entorpecer la labor de los catalanes, ellos si son unos cobardicas, claro para los cuatro botiflers de por aqui, la cosa os fastidia, pues el Rajoy anularia la autonomia, encarcelaria o arrestaria domiciliamente a los que tienen alguna responsabilidad, y entonces para que el territorio siguiese funcionando, pondria provisionalmente por tiempo indefinido a sus correligionarios (por ejemplo tu) en los puestos de responsabilidad y redirigir al resto de catalanes por los cauces que a los madriles les interesa...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta