23 d’octubre del 2014

Pallarès concreta el dispositiu del 9-N a l'Ebre i confirma que la gent d'Horta votarà a Gandesa



TORTOSA (Baix Ebre).- El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha explicat aquest dijous el dispositiu que la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre ha posat en marxa perquè el procés participatiu del proper 9 de novembre sigatot un èxit. Segons ha detallat, els ebrencs podran exercir el dret a decidir en més de 50 locals, amb uns 150 punt de participació. Pallarès ha volgut agrair la col·laboració de tots els ajuntaments de les Terres de l’Ebre que s’han involucrat activament en el procés participatiu del proper 9N, excepte el consistori d’Horta de Sant Joan. En aquest sentit, Pallarès ha confirmat que els veïns d’Horta de Sant Joan hauran de traslladar-se a l’institut de Gandesa per poder votar.

De fet, Pallarès ha donat pràcticament per descartat que Horta de Sant Joan formi part de la repesca fora de termini, i ha fet una crida perquè la població respongui amb "un registre de participació potent". En aquest sentit, CiU ja ha avançat que finançarà els autobusos per traslladar els veïns d’Horta fins a la capital de la Terra Alta. De fet, Pallarès també ha explicat que diverses entitats i particulars s’estan organitzant per poder facilitar el seu desplaçament amb un servei de bus especial per als hortalans que vulguin votar en el procés "participatiu i democràtic".

Pallarès també ha detallat que els punts de participació o meses comptaran amb un president i dos interventors voluntaris, voluntaris suplents, un gestor de mesa, un coordinador del procés i un coordinador local. A més, del 10 de novembre fins el 25 de novembre, la Delegació del Govern a les Terres de l’Ebre es convertirà en un nou punt de participació per a totes aquelles persones que no podran votar el 9N.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta