6 d’octubre del 2014

Pallarès es declara ‘plenament convençut’ que el 9N Catalunya podrà votar a la consulta

 

TORTOSA (Baix Ebre).- Xavier Pallarès està “plenament convençut” que el 9 de novembre hi haurà consulta sobre el futur polític de Catalunya. El delegat de la Generalitat a les Terres de l’Ebre ha afirmat aquest dilluns que el 9N es votarà, encara que no es puga fer com es faria “en un país normal”. De fet, Pallarès ha aprofitat el seu pas per l’informatiu matinal de Canal 21 Ebre per fer una crida a la participació. Però ha precisat que la Delegació del Govern, a causa de la providència del Tribunal Constitucional suspenent cautelarment la convocatòria, ha aturat els preparatius del 9N. Pallarès ha dit que només donen informació a la ciutadania, sobretot a aquelles persones que el 9N no podran votar presencialment. I que això ho fan els polítics, per no comprometre els funcionaris davant de possibles represàlies per no acatar la legalitat espanyola.

Això sí, Pallarès ha afirmat que les urnes arribaran molt aviat i que es començaran a repartir pels municipis de les Terres de l’Ebre. Segons el delegat, ja són 49 dels 52 ajuntaments del territori els que han donat suport al 9N, ja que Aldover ha aprovat la moció i només han quedat al marge Horta de Sant Joan, Godall i Mas de Barberans.

De fet, Pallarès ha assenyalat que si el 9N tira endavant, es podrà votar en tots els municipis de l’Ebre i del país. Segons el delegat, el govern ha previst habilitar meses electorals en edificis que són propietat de la Generalitat, com els col·legis, centres de dia o parcs de bombers dels pobles que encara no han donat suport a la consulta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta