1 d’octubre del 2014

Sabaté compromet al Senat el suport del govern de l'Estat contra el caragol maçana


MADRID.- El Senat espanyol ha dit sí a una moció del senador socialista Joan Sabaté, portaveu adjunt de l'Entesa pel Progrés de Catalunya, perquè el govern de l'Estat s'impliqui de manera decidida en les actuacions necessàries per acabar amb la plaga del cargol maçana. El senador ha acceptat una esmena del PP que planteja la posada en marxa d'un Grup de Treball d'Experts amb representants de les administracions competents de la zona. En aquest grup s'ha de decidir, en col·laboració amb les organitzacions agràries del territori, quines accions caldrà tirar endavant.

El tortosí Joan Sabaté ha explicat a la Cambra Alta la importància de la lluita contra aquesta plaga perquè l'arròs del Delta de l'Ebre s'ha vist afectat en els últims anys per diverses espècies invasores que posen en perill la continuïtat del cultiu de l'arròs. La plaga del cargol maçana és especialment depredadora i s'estén de manera alarmant. Les actuacions realitzades fins ara per les organitzacions agràries del territori, els pagesos i la Generalitat no han estat suficients.

Imatge PSC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta