6 d’octubre del 2014

Sis bandes de música de l'Ebre confirmen la seua participació a 'Músiques pel Sí-Sí'


AMPOSTA (Montsià).- Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) volen posar música en el marc de la seua campanya 'Ara és l'hora' a favor de la consulta pel 9-N. Ho faran a diferents poblacions de les Terres de l'Ebre el proper dissabte 25 d'octubre. De moment, han confirmat la seua participació en l'acte sis bandes de música, que aplegaran a més de 300 músics, i l'organització confia que se'n sumin molts més. De fet, s'ha fet una crida a les diverses entitats musicals i corals del territori perquè participen en el que s'ha anomenat 'Músiques pel Sí-Sí'. L'actuació es farà en llocs emblemàtics dels municipis que participen i acabaran a les 17.14 hores amb la interpretació dels Segadors.

Actualment hi ha confirmades sis bandes de sis poblacions: La Banda de Música Manel Martínez i Solà, de Jesús; l'Agrupació Musical Rapitenca, de Sant Carles de la Ràpita; l'Agrupació Musical Canareva, d'Alcanar; l'Agrupació Musical del Perelló; la Unió Musical de Masdenverge i la Societat Musical La Lira Ampostina, d'Amposta. Les bandes i corals del territori que estiguen interessats en sumar-se a l'acte 'Músiques pel Sí-Sí' poden fer-ho a través del correu electrònic terresdelebre@omnium.cat o bé del telèfon 656 57 33 38.

Imatge Lira Ampostina, a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta