24 de novembre del 2014

Alginet dóna ‘tot el suport’ al nou partit socialista i sobiranista que impulsen Ventura i Geli



DELTEBRE (Baix Ebre).- El tercer tinent d’alcalde de Deltebre, Joan Alginet, ha volgut donar tot el seu suport, aquest dilluns, al nou partit que impulsen la plataforma socialista Moviment Catalunya i Nova Esquerra Catalana (NeCat), la formació que lidera l’exconseller Ernest Maragall. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Alginet ha afirmat que ja era hora que es concretés la creació d’aquest nou partit, perquè era necessari que el “socialisme sobiranista” s’organitzés i plantegés una alternativa per “prendre la paraula”. Segons el regidor de Deltebre, el PSC ha quedat sobrepassat pel procés català, i per això és important que persones com la diputada Núria Ventura o els exconsellers Marina Geli, Montserrat Tura i Antoni Castells hagen decidit fer un altre pas endavant a favor del dret a decidir de Catalunya. Per tant, Alginet ha avançat que tindran el seu suport i de molta altra gent de l’actual assemblea local del PSC a Deltebre.

D’altra banda, Alginet ha fet una valoració molt positiva dels resultats de la consulta alternativa del 9-N a Deltebre, on va haver-hi una participació del 57% i un 88,3% de vots a favor del “Sí-Sí”. En la mateixa entrevista, el tercer tinent d’alcalde de Deltebre ha animat els líders polítics catalans a mantenir la unitat, i a no deixar que res ature el procés cap a l’estat propi. Quant a la querella de la Fiscalia contra el president de la Generalitat i dues conselleres del govern català, Alginet ha afirmat que és una mostra més de la “irresponsabilitat” del govern d’Espanya. De fet, ha afirmat que no espera res de la propera visita de Mariano Rajoy a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta