4 de novembre del 2014

Bel diu que l'informe sobre la seguretat de les baranes del pont de Tortosa estarà a punt en dos setmanes



TORTOSA (Baix Ebre).- L’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va aclarir aquest dilluns, durant el ple de l'Ajuntament i en resposta a una pregunta del portaveu d’ERC, Josep Monclús, que el consistori està treballant en l’estudi sobre la seguretat de les baranes del pont de l’Estat i sobre les millores que caldria executar. Al juny, el govern de CiU va aprovar una moció d’ERC amb què es va comprometre a tenir l’estudi en dos mesos. Bel va explicar que l’informe sobre la seguretat de les baranes estarà enllestit en un termini màxim de dos setmanes, mentre que un despatx d’arquitectes i una enginyeria estan treballant en un estudi sobre la funcionalitat del pont. En aquest sentit, l’alcalde de Tortosa també ha avançat que s’han fet gestions tant amb la Generalitat de Catalunya com amb la Diputació de Tarragona per valorar possible col·laboracions en una futura actuació al pont de l’Estat.

D’altra banda, i en resposta a una pregunta del portaveu d’Iniciativa-Entesa per Tortosa, Jordi Jordan, Bel va reconèixer que les converses amb Adif per a l’alliberament i urbanització dels terrenys de Renfe i aconseguir les millores necessàries per a l’estació de trens de Tortosa estan estancades. Bel va remarcar que l’Ajuntament de Tortosa no pot assumir les condicions econòmiques fixades per al consistori en l’acord signat amb l’anterior administració socialista, que sumen un total de 5’5 milions d’euros. L’alcalde de Tortosa va afirmar que estan disposats a parlar-ne, però que “no pagaran més per uns terrenys que no ho valen”.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta