21 de novembre del 2014

CiU confia en les ofertes de les empreses per 'millorar' el servei d'ambulàncies a Alcanar



ALCANAR (Montsià).- La diputada de CiU per la comarca del Montsià, Annabel Marcos, ha assegurat que seguirà treballant per mantenir i millorar el servei actual d’ambulàncies a Alcanar. A través d’un comunicat, CiU afirma que va votar en contra de la resolució d’ERC perquè la proposta pretenia "posar en dubte l’efectivitat del nou model". També assenyalen que en poc temps se sabran les propostes de les empreses de transport sanitari al nou concurs, i que estan convençuts que finalment el servei es millorarà per donar una bona resposta a la ciutadania, “gràcies al treball que han fet les representants polítiques de CiU al Parlament, insistint de l’important que és com a mínim garantir l’estat actual del servei a llocs com Alcanar”.


Al Parlament, el grup de CiU va defensar que el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) a la comarca del Montsià "queda garantit" després de la reestructuració prevista. La portaveu de CiU a la comissió de Salut, Assumpció Laïlla, va assegurar que els canvis s'han fet per assolir "una major agilitat" i per donar la "millor resposta possible en cada moment". De fet, Laïlla i Marcos van puntualitzar que ara hi haurà un vehicle d'intervenció ràpida a la regió sanitària. i que es recupera la unitat de Suport Vital Bàsic de reforç estacional durant les 12 hores diürnes, ubicada a les Cases d'Alcanar.

Les diputades han assegurat que les unitats de Suport Vital Bàsic responen "en 9 minuts des d'Ulldecona i 10 minuts des de la Ràpita", i que la de Suport Vital Avançat de l'Aldea "té una capacitat de reacció de 20 minuts". Laïlla també ha afirmat que "en aquest territori s'han mantingut oberts els dispositius d'atenció primària durant la nit" i que l'helicòpter medicalitzat "té una capacitat de resposta que va dels 5 als 10 minuts".

Imatge CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta