4 de novembre del 2014

De la Vega afirma que l’important serà el 10-N i que el PSC farà pública la seua proposta sobre Catalunya



TORTOSA (Baix Ebre).- El secretari adjunt de Política Municipal del PSC, Manel de la Vega, ha avançat aquest dimarts alguns dels detalls de la proposta que presentaran els socialistes catalans a partir del 10 de novembre per millorar l’encaix de Catalunya amb la resta d’Espanya. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, De la Vega ha afirmat que el més important no és què passarà amb la consulta alternativa del 9-N, sinó el que passarà l’endemà del procés participatiu. Segons el dirigent socialista, caldrà obrir una via de diàleg amb l’Estat i pactar una solució per garantir competències exclusives per a Catalunya i un finançament just per a totes les comunitats autònomes. Una fórmula que l’executiva nacional del PSC acabarà de discutir durant els propers dies, i que el primer secretari Miquel Iceta té previst concretar el mateix 10 de novembre.

El dirigent socialista ha assenyalat que el procés participatiu del 9-N no és la consulta sobre la independència que havia promès el president de la Generalitat. Segons De la Vega, el govern català fa dos anys que viu instal·lat en una bicicleta estàtica, pedalejant però sense moure’s del mateix lloc. En aquest sentit, ha demanat un avançament electoral perquè la ciutadania es puga expressar, però també ha afirmat que seria un error que el govern espanyol del PP no deixés celebrar el nou 9-N. De fet, ha volgut deixar clar que la posició del PSC davant de la cita del diumenge és la de respectar la llibertat de vot.

1 comentari:

  1. ...si señores (socialistas), los graciles cerdos, volaran de blanca flor de chimenea en blanca flor de chimenea, todo sera un vergel paradisiaco con la gente acostado bajo las palmeras que se mecen por la suave brisa del tropico (lo malo es que de vez en cuando suena un ¡choppp! seguido de un ¡ahuuuuu! - se desprenden los cocos y de vez en cuando una cabeza choca con el fruto seco-)..., los suyos que han sido inteligentes ya se han apartado de las lumbreras que estais hechos...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta