11 de novembre del 2014

Denunciat un camioner que va tenir un accident a la C-12 multiplicant per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa


BENIFALELT (Baix Ebre).- Els Mossos d'Esquadra han denunciat penalment el conductor d'un camió, un veí de Granada de 37 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit després d'haver patit un accident a l'eix de l'Ebre (C-12) gairebé multiplicant per vuit la taxa d'alcoholèmia permesa. El sinistre va tenir lloc a tres quarts d'onze de la nit, quan el tràiler de 40 tones que conduïa va sortir de la via a l'altura de Benifallet, sense que es produís cap ferit.

En arribar al lloc dels fets, els Mossos de trànsit van detectar que l'home presentava símptomes d'haver begut i van procedir a realitzar-li la prova d'alcoholèmia, que va donar 1,14 mil·ligrams per aire expirat. La taxa màxima per a professionals és de 0,15. Els agents van denunciar penalment al conductor per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir un vehicle a motor amb una taxa d'alcoholèmia superior a la permesa, i amb el resultat d'accident de trànsit.

Les diligències van ser remeses al jutjat de guàrdia de Tortosa. D'acord amb la llei vigent, recorden els Mossos, aquest conductor pot ser condemnat a una pena de presó de 3 a 6 mesos, o amb treballs en benefici a la comunitat de 31 a 90 dies, o multa de 6 a 12 mesos. En qualsevol cas, se li imposarà la privació de conduir vehicles de motor i ciclomotors d'1 a 4 anys.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta