7 de novembre del 2014

Detenen a Cambrils dos lladres que fugien després d'haver robat en un pis de l'Ametlla de Mar


L'AMETLLA DE MAR (Baix Ebre).- La Policia Local de Cambrils va detenir aquest dijous els dos presumptes autors d'un robatori en un pis de l'Ametlla de Mar quan intentaven fugir. Els fets es van produir poc abans de dos quarts de sis, quan la Policia Local de l'Ametlla de Mar va comunicar a la de Cambrils que perseguien el vehicle dels sospitosos per la N-340 i que 'l'havien perdut per la zona de l'Almadrava. Finalment, després d'una persecució, una moto de la Policia Local de Cambrils va interceptar el vehicle, que va entrar a la rotonda de l'Avinguda Nova Augusta amb Camí de Reus contra direcció.

Els dos ocupants van fugir corrent, però els agents els van poder aturar. Posteriorment, van fer acte de presència al lloc dues dotacions policials del Cos dels Mossos d'Esquadra de Cambrils, una dotació de Mont-roig i una altra de l'Ametlla de Mar, que també van participar en la recerca. Un cop escorcollat el vehicle, es van localitzar al seu interior tots els objectes sostrets al domicili de l'Ametlla de Mar. Els detinguts són dos homes de 27 anys i de 25 anys, veïns de Camp Clar i de Reus, respectivament. Estan acusats d'un presumpte delicte de robatori, conducció temerària i desobediència greu als agents d'autoritat. Tots dos tenen diversos antecedents policials.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta