9 de novembre del 2014

El 'Sí-Sí' s'imposa amb contundència a Móra d'Ebre i Gandesa




MÓRA D'EBRE (Ribera d'Ebre).- El 'Sí-Sí' ha guanyat a les capitals de la Ribera d'Ebre i de la Terra Alta. En el cas de Móra d'Ebre, on han votat un total de 2.115 persones, el doble 'Sí' s'ha imposat amb un total de 1.799 vots, mentre que el 'Sí-No' ha rebut 134 suports. El 'Sí-blanc' ha tingut 20 vots; el 'No', 84 vots; hi ha hagut 17 vots en blanc i 61 altres tipus de vots.  A les darreres eleccions europees, a Móra d'Ebre hi havien votat 1.841 persones.

En el cas de Gandesa, aquest 9-N han votat 1.161 persones. El 'Sí-Sí ha rebut un total de 1.002 vots. A banda, hi ha hagut 51 'Sí-No'; 26 'Sí-Blanc'; 38 'No', 10 vots en blanc i 34 altres tipus de vots. A les europees del 25 de maig, a Gandesa van votar 1.008 persones. A Gandesa també han votat els veïns i veïnes d'Horta de Sant Joan que han acceptat desplaçar-se aquest 9-N fins a l'institut Terra Alta. Finalment, ho han fet 437 persones, més d'una tercera part dels 900 votants cridats a les urnes. El 'Sí-Sí' ha rebut 395 vots; el 'Sí-No', 14; el 'Sí-blanc', 2, i el 'No', 13 vots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta