21 de novembre del 2014

Ferré defensa la 'plena legalitat' de l’adjudicació del transport adaptat d'Amposta



AMPOSTA (Montsià).- L’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, ha defensat “la plena legalitat” de l’adjudicació del servei de transport adaptat dels usuaris de la residència d’avis i els centres de dia a través de la fundació Fussmont. A més, ha posat de relleu els avantatges que aquesta externalització té per a totes les persones que necessiten aquest servei. Ferré ha assegurat que els informes que s’han fet arribar a ERC d’Amposta deixen clar que es va decidir externalitzar el servei per tal d’evitar adquirir un vehicle i incrementar el preu del servei a les famílies. Així mateix, Ferré s’ha remés de nou a l’informe que es va entregar al grup de l’oposició, tot afirmant que en aquest document s’explica que “tot el procediment està totalment ajustat a dret i és del tot legal”.

Segons Ferré, l’adjudicació a una empresa externa del transport adaptat ha suposat un estalvi en el cost del servei de més de 10.000 euros a l’any, i s’ha dut a terme mitjançant un procediment negociat. En primer lloc es va acudir a la Creu Roja d’Amposta, però, segons ha explicat l’alcalde, malgrat l’interès que hi van posar des de l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament, l'entitat no es va acabar presentant. Tot i amb això, Ferré ha insistit que el servei, a càrrec d'Ambulàncies Baix Ebre, es presta “a un preu raonable, amb eficàcia, eficiència i plena satisfacció per part dels usuaris”.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta