13 de novembre del 2014

Jarque (ICV) confia en sumar Podem al projecte de Movem Tortosa per 'guanyar l'alcaldia'



 TORTOSA (Baix Ebre).- El president d’Iniciativa a Tortosa, David Jarque, ha lamentat aquest dijous que la CUP haja decidit no sumar-se al projecte de la plataforma electoral Movem Tortosa. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Jarque ha recordat que la CUP ha preferit concórrer a les eleccions municipals del 2015 amb una candidatura pròpia, i ha assenyalat que des d’Iniciativa respecten aquesta decisió. Amb tot, Jarque ha reconegut que no els agrada que no hagen prosperat les converses amb la CUP, ja que a Iniciativa considera que per guanyar l’alcaldia necessiten sumar el màxim de gent possible al projecte de Movem Tortosa. Per això, el president local d’Iniciativa no descarta assolir acords amb la CUP després de les eleccions municipals.

De la mateixa manera, Jarque ha confirmat que continuen els contactes amb membres de Podem al municipi, i que han demanat una reunió formal amb els simpatitzants del partit de Pablo Iglesias. De fet, ha afegit que podrien establir algun tipus d’aliança quan estiguen oficialment organitzats a Tortosa, la qual cosa seria a partir del gener. Així, Jarque ha reiterat que l’objectiu d’Iniciativa, i per extensió de Movem Tortosa, és configurar una candidatura oberta i guanyadora, que puga lluitar per l’alcaldia del municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta