14 de novembre del 2014

L'empresa Fitomims d'Horta de Sant Joan, reconeguda amb un segon lloc als premis Biocultura


HORTA DE SANT JOAN (Terra Alta).- L'empresa Fitomims, situada a Horta de Sant Joan, ha estat guardonada amb el segon premi en el marc dels I Premios BioculturaIncubaeco, que té com a objectiu impulsar i promocionar empreses amb alt potencial de creació de valor ambiental i social a l'Estat espanyol. La gerent de l’empresa, Marta Martínez, va recollir el guardó el dijous 13 de novembre a Madrid, en un acte d’entrega que es va celebrar el mateix dia en què s’inaugurava la fira BioCultura Madrid. Els premis estan organitzats per l’Associació Vida Sana, responsable d’aquesta fira, que els darrers anys s’ha convertit en un referent a l'Estat pel que fa al sector dels productes ecològics i naturals.

Per aconseguir el guardó, Fitomims ha competit amb projectes d’arreu de l’Estat, i el jurat ha valorat, entre d’altres, el caràcter innovador de l’empresa, així com el seu compromís ambiental i rural. Fitomims comercialitza des de fa menys d’un any diferents kits amb què l’usuari pot fer-se a casa la seua pròpia cosmètica "100% natural, 100% vegetal i de qualitat", al temps que organitza tallers i activitats al voltant de la cosmètica natural i les plantes medicinals. Sempre, però, tenint en compte dues premisses bàsiques: el paper protagonista del consumidor (do it yourself) i l’ús de plantes mediterrànies com a signe distintiu i compromís de proximitat.

Amb aquest guardó, el projecte de Fitomims tindrà accés directe per participar en el programa de l’acceleradora empresarial Incubaeco, especialment pensada per donar impuls a empreses del sector ambiental amb mínim d’un any de vida. Així mateix, tindrà un estand gratuït en alguna de les quatre edicions de Biocultura de l’any 2015.

Imatge Fitomims

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta