10 de novembre del 2014

Miró (PSC) denuncia que el PP ha paralitzat les inversions de l'1% cultural a l'Ebre


AMPOSTA (Montsià).- El diputat provincial i portaveu de la federació del PSC de les Terres de l’Ebre, Francesc Miró, ha denunciat aquest dilluns “la paralització absoluta de les subvencions de l’1% cultural a càrrec del pressupost del ministeri de Foment que ha practicat el Govern del PP". "En tot el que portem de legislatura, les comarques de l'Ebre no hem obtingut ni un cèntim d’euro d’aquest fons destinat a la rehabilitació i recuperació del nostre patrimoni. Un cop més. es demostra que les Terres de l’Ebre no estan en el mapa mental del PP”, ha conclòs Miró.

Segons Miró, aquest menysteniment “contrasta amb les inversions que l’Ebre va obtenir durant els anys de govern socialista.” Així, el dirigent del PSC ha recordat que només durant la darrera legislatura del PSOE es van destinar 450.000 euros a la rehabilitació de l’església de Sant Pere de Corbera d’Ebre, i 253.977 euros a la restauració del castell de Flix. “Vull remarcar que tot aquestes inversions de l’1% cultural no tan sols serveixen per recuperar patrimoni històric, sinó també per generar riquesa, atreure nous turistes i crear nous llocs de treball. Ara, amb aquesta aturada general de les inversions decidit pel govern del PP, tots aquests projectes que s’executaven per fases estan en perill de quedar paralitzats sine die”, ha advertit.

En darrer terme, el portaveu socialista ha emplaçat als diputats del PP per Tarragona perquè "es treguin el son de les orelles i que es posin a treballar d’una vegada en defensa dels interessos del territori pel que van ser elegits diputats. Ens acostem al final de la legislatura i el PP es presenta amb un balanç esfereïdor de manca de treball i, per tant, de resultats que suposa un insult addicional per a la ciutadania ebrenca que ja ha de fer front als efectes devastadors de la crisi econòmica”, ha conclòs Miró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta