25 de novembre del 2014

Tortosa tindrà una pista de patinatge sobre gel durant tota la campanya de Nadal


TORTOSA (Baix Ebre).- La Federació Comercial i de Serveis Tortosa+ instal·larà una pista de gel de 200 metres quadrats a la plaça de l'Ajuntament, amb l'objectiu de dinamitzar comercialment la ciutat durant la campanya de Nadal i Reis. La pista obrirà el divendres 5 de desembre i estarà operativa fins al Dia de Reis. Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'entitat, que representa els interessos de sis associacions del comerç i la restauració amb més de 800 empreses, i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Tortosa, la Diputació de Tarragona, la Generalitat, la Cambra de Comerç i altres entitats i empreses. Aquest matí han presentat els detalls d'aquesta iniciativa el tinent d'alcalde de Promoció, Emili Lehmann, la presidenta de la Federació, María José Ferré, i el vicepresident, Joan Iniesta, acompanyats d'altres membres de la junta.

La pista tindrà un aforament màxim de 40 persones. L'entrada costarà 6 euros i inclou el lloguer dels patins i 30 minuts de patinatge. Els comerciants donaran vals descompte als clients. També hi haurà descomptes per als escolars del municipi. L'horari de funcionament serà similar al del comerç, amb excepció de les vigílies de festa, en què tancarà més tard. El regidor de Comerç, Emili Lehmann, ha explicat que l'Ajuntament dóna suport a aquesta iniciativa perquè va en la línia de la promoció de la ciutat que s'impulsa des del consistori tortosí. "El nostre objectiu és continuar creixent comercialment i turísticament, i aquesta és una acció que va en aquesta direcció." De la seua banda, la presidenta dels comerciants ha dit que la pista de gel vol ser un al·licient més per comprar als comerços de la ciutat, en l'època de l'any que es registren més vendes.

Imatge Ajuntament de Tortosa

4 comentaris:

  1. ...un "10", un gran acierto, pero una instalación así habría de estar permanente y de dimensiones olímpicas, que nuestra juventud se entrene y quizás tal vez igual que en natación podemos tener campeones...

    ResponElimina
  2. Imagino que una "iniciativa" com aquesta que no pretén lucrar-se sinó esdevenir una activitat d'oci aprofitant l'època nadalenca, serà amb preus populars (entre 1€ i 2€ penso que estaria be).
    Si pel contrari és a preus prohibitius (mes de 3€ per patinar una estona ho veuria exagerat), passarà a ser una pista de gel per als "nobles", cosa que a mi em desilusionaria completament.

    ResponElimina
  3. L'estampa serà lamentable. Xiquets que van dies i dies a patinar i xiquets que van dies i dies a mirar com els altres patinen i ells no poden...un fort aplaudiment per la discriminació a una ciutat amb 20% de gent que va a Càritas i la Creu Roja. Com diu Josep, com a mínim a preus populars.

    I per un altre costat, ens en riem que a Dubai hi haja una pista d'esquí pel cost energètic q té i a Tortosa posem una pista de gel amb el cost energètic que té. Ens hem tornat bojos...gent amb la llum tallada i una pista de gel al mig de Tortosa...

    ResponElimina
  4. De pedra me quedat quan he sentit per la ràdio que costarà 6€... ah, i obligatori portar guants, si no els portes també estaràs obligat a comprarte'ls... en fi.
    Ara la "noblesa" podrà patinar al costat de casa mentre que la resta l'únic que guanyem és menys zona blava per aparcar...

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta