20 de novembre del 2014

Ulldecona aprova un pressupost ‘realista’ amb el rebuig dels grups de l’oposició


ULLDECONA (Montsià).- El ple de l’Ajuntament d’Ulldecona ha aprovat aquesta setmana el pressupost municipal per al 2015, que superarà els cinc milions d’euros. El pressupost va tirar endavant amb els vots de l’equip de govern de CiU, PP i els independents, mentre que va rebre el vot en contra del PSC i Més Ulldecona. L’alcaldessa de la població, la convergent Núria Balagué, ha afirmat aquest dijous que han aprovat un pressupost realista i seguint el criteri dels tècnics municipals. En aquest sentit, Balagué ha remarcat que els tècnics coneixen perfectament quina és la situació de l’Ajuntament. Per tot plegat, l’alcaldessa ha reiterat que són uns comptes “acurats i realistes”, a causa de la situació econòmica de l’Ajuntament, tot i que ha reconegut que voldrien poder fer més inversions.

Per la seua banda, la portaveu del PSC, Núria Ventura, ha fet una valoració molt negativa del nou pressupost, tot assenyalant que el govern municipal s’ha limitat a “complir l’expedient”. Segons Ventura, al marge de fer cinc obres als pobles d’Ulldecona amb uns projectes redactats el 2011, el pressupost no incorpora altres inversions, cap mesura de reactivació econòmica, ni el manteniment de l’espai públic. De la mateixa manera, l’exalcaldessa ha remarcat que tampoc hi ha cap actuació prevista al nucli antic, tot i que Ulldecona és una de les poblacions amb subvenció de la llei de Barris de la Generalitat.

Ventura ha recordat també el compromís de l’Ajuntament d’invertir en la millora del medi rural i natural, a partir del que recapta de l’IBI de rústica. De la mateixa manera, la regidora socialista ha lamentat que molts projectes de futur importants per a Ulldecona s’han quedat al calaix de l’equip de govern. En canvi, ha lamentat la despesa que en els darrers anys s’han fet en l’àrea de Festes.

Imatge Ajuntament d'Ulldecona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta