9 de novembre del 2014

Un total de 55.315 persones han votat en el procés participatiu fins a les sis de la tarda a l'Ebre


TORTOSA (Baix Ebre).- Un total de 55.315 persones havien dipositat el seu vot en el procés participatiu fins a les sis de la tarda a les Terres de l'Ebre, segons ha informat la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega. Per comarques, al Baix Ebre han votat 23.102 persones, al Montsià 19.761, a la Ribera d'Ebre 8.034, i a la Terra Alta 4.418 persones. Per capitals de comarca, a Tortosa (Baix Ebre) han votat 8.941 persones, a Amposta(Montsià) 5.961, a Móra d'Ebre (Ribera d'Ebre) 1.413, i a Gandesa (Terra Alta) 998 persones. La jornada ha transcorregut amb normalitat als 55 punts de votació de les 175 meses constituïdes a les quatre comarques de l'Ebre.

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha comparegut aquesta tarda per segona vegada al centre de premsa, habilitat al recinte firal de Montjuïc, per donar les segones dades de participació. Ha informat que a Catalunya, 1.977.531 persones ja han participat a les 18.00 hores. Ortega ha explicat que la jornada està discorrent en un clima d’absoluta normalitat i ha destacat la bona feina que estan portant a terme les més de 40.000 persones voluntàries “que estan ajudant a convertir el dia d’avui en una jornada modèlica de participació, de civisme i de qualitat democràtica a ulls de tot el món”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta