11 de novembre del 2014

Una discussió per tres quilos en plantes de marihuana acaba a ganivetades al Perelló


EL PERELLÓ (Baix Ebre).- Una discussió pel repartiment de tres quilos en plantes de marihuana ja assecades va acabar a ganivetades i la detenció de cinc persones per part dels Mossos d'Esquadra. Els fets van tenir lloc en una finca del terme municipal del Perelló, el passat 30 d'octubre. Un veí de la població de 46 anys es va traslladar, acompanyat del seu pare, a la propietat d'un altre veí de nacionalitat alemanya i 49 anys per recollir les plantes de marihuana que li estava assecant. El desacord entre tots dos pel repartiment va obrir una discussió i, finalment, el veí alemany va rebre una ganivetada.

Tot i no afectar-li òrgans vitals, l'home va haver de ser ingressat a l'Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Arran les posteriors investigacions, els Mossos van acabar detenint el veí del Perelló de 46 anys, per un presumpte delicte de lesions, així com el seu pare, que l'havia acompanyat a la finca de l'agredit, a la partida de les Comartins. Posteriorment, els agents van tornar a detenir el mateix suposat agressor, així com un amiga i un amic seus per presumptes delictes contra la salut pública pel conreu de les plantes. També el veí de nacionalitat alemanya va acabar sent detingut a la seva sortida de l'hospital, on hi va romandre poc temps, per aquest mateix motiu.

Durant els últims dies, segons han informat fonts policials, els detinguts haurien continuat proferint-se mútuament amenaces i haurien presentat diverses denúncies creuades els uns contra els altres.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta