10 de desembre del 2014

A presó sense fiança per vendre drogues per telèfon des d'un taller il·legal de Santa Bàrbara


SANTA BÀRBARA (Montsià).- Un home de 36 anys ha estat detingut a Santa Bàrbara com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament per venda d'estupefaents. Segons la Guàrdia Civil, el detingut atenia un servei telefònic de distribució de droga. Rebia els encàrrecs i es desplaçava fins al lloc acordat per fer la transacció. El cos policial afegeix que l'individu tenia un taller il·legal de reparació de vehicles, on elaborava la substància i atenia alguns compradors. Precisament, tot plegat es va descobrir en un control rutinari sobre tallers mecànics. Els agents van sospitar pel fet que molts dels clients s'adreçaven a peu al local.

Un altre fet sospitós eren les sortides continuades del responsable del local, que tornava després d'intervals de temps relativament curts. A partir d'aquí es va començar a investigar fins a determinar que l'home atenia trucades per vendre droga, i que es desplaçava al lloc acordat per telèfon per fer la transacció. En el marc de l'operatiu també es va interceptar un dels compradors quan sortia del taller amb mig gram de cocaïna.

Aquesta intervenció va obrir la porta a autoritzar un registre al local, on es van trobar 72 grams més d'aquesta substància en dosis individuals. També hi havia 13 bosses de cocaïna en roca amb un pes de 199 grams, 35 grams de substància de tall, 146 pastilles d'èxtasi, 5 peces d'haixix amb un pes de 119 grams, una balança digital de precisió, dues peses per calibrar i útils diversos per a la manipulació d'estupefaents. Després del registre es va detenir l'home, que va ser posat a disposició del jutjat de primera instància número 2 d'Amposta. El jutjat va decretar l'ingrés a presó sense fiança del detingut.

Imatge Guàrdia Civil
Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta