10 de desembre del 2014

CiU aconsegueix el compromís de la ministra de Foment de treure els camions de l'N-340


MADRID.- El diputat de CiU per Tarragona al Congrés dels Diputats, Jordi Jané, ha instat aquest dimecres la ministra de Foment a concretar solucions, al més aviat possible, per desviar el trànsit pesat de la carretera N-340 a l'autopista AP-7, amb la finalitat d'evitar els col·lapses i l'elevada concentració d'accidents que es registra en aquesta carretera. "És una carretera saturada, molt perillosa i exigim solucions urgents", ha afirmat. Per la seua banda, la ministra de Foment, Ana Pastor, ha recollit el guant i s'ha compromès a treure els camions de la carretera N-340.

Amb aquest propòsit, a partir de 2015, s'aplicaran bonificacions als peatges per als camions que es desviïn a l'autopista. El parlamentari de CiU ha traslladat a la titular de Foment que, cada any, "hi ha més indignació ciutadana" per la situació en què es troba l'N-340 i per no disposar d'alternatives. Jané ha reclamat el desdoblament de l'N-340 que mai arriba i ha demanat de manera urgent que s'apliquin les bonificacions al peatge per a tots els usuaris entre Torredembarra i el Vendrell (turismes i trànsit pesat), així com la construcció d'un accés directe a l'autopista quan acaba l'autovia a Tamarit-La Mora-Altafulla (zona del Mèdol), evitant així les congestions que es registren a Torredembarra.

Una tercera proposta que ha realitzat Jané a la ministra és obrir una nova sortida a l'autopista a l'Arboç (Baix Penedès), just en el lloc on ja hi ha la sortida per a l'àrea de servei del Penedès. En el seu torn de rèplica, Pastor ha avançat que Foment està estudiant l'aplicació de bonificacions del 50% al trànsit pesat que es desviï des de la N-340 cap a l'autopista AP-7 en el tram Altafulla-Vilafranca del Penedès i Vilafranca-Martorell per descongestionar aquesta carretera amb l'objectiu d'aplicar-les en l'exercici 2015, un cop s'hagin aprovat els pressupostos a les Corts Generals.

El diputat de CiU per Tarragona confia que aquestes mesures s'apliquin com més aviat millor i que no es deixin "passar les dates nadalenques" quan es registrarà un elevat trànsit, sobretot si es té en compte que el 20% del trànsit en aquest tram és de vehicles pesants i es produeixen un gran nombre d'accidents.

Imatge CiU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta