17 de desembre del 2014

CiU de Deltebre organitza la tercera festa “CiUlidària” per recollir joguines



DELTEBRE (Baix Ebre).- Aquest proper cap de setmana, l’agrupació local de CiU a Deltebre realitzarà la tercera edició de la “festa ciulidària” que organitza per tal de recollir joguines per als nens i nenes del municipi, material escolar i fons econòmics per a les famílies més desafavorides. Aquest any, i amb la finalitat de poder recaptar més fons econòmics i joguets, s’ha apostat per canviar el format de l’acte i organitzar un cap de setmana ple d’activitats per a tots els públics. El portaveu de CiU a Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que amb aquest nou model de festa volen convertir Deltebre amb la capital de la solidaritat durant dos dies, per tal d’ajudar a les persones que més ho necessiten i perquè cap xiquet ni cap xiqueta es quedi sense joguina.

La Festa Ciulidària començarà el dissabte 20 de desembre, pel matí, amb un Torneig de Pàdel. Per la tarda, es realitzaran tres activitats més: una festa Freestyle Xtrem, un bingo solidari i un campionat de futbol sala. A l’endemà diumenge, i pel matí, es realitzarà una caminada solidària pel passeig del riu i, ja per la tarda, un torneig de videojocs, i per a cloure el cap de setmana, una festa infantil amb tallers, xocolatada, jocs i actuacions especials entre les quals un mag i el Pare Noel. Per tal d’accedir a les activitats programades s’haurà de portar una joguina en bon estat, material escolar i/o comprar un tiquet solidari de 2 euros que recaptaran en les diferents activitats els mateixos voluntaris de Càritas i Creu Roja que seran els encarregats, posteriorment, de gestionar-ho entre les famílies de Deltebre.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta