9 de desembre del 2014

Detingut un 'conductor kamikaze' per circular 100 quilòmetres en sentit contrari a l'AP-7 entre Castelló i Ulldecona


ULLDECONA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada del passat 7 de desembre un "conductor kamikaze" que va circular prop de 100 quilòmetres en contra direcció a l'AP-7 entre Castelló i Ulldecona. L'infractor, un ciutadà francès de 38 anys, va donar positiu per drogues. Pels voltants de les cinc de la matinada, efectius de la Guàrdia Civil de Castelló van alertar als Mossos que estaven intentant interceptar un cotxe amb matrícula francesa que circulava a gran velocitat en sentit Barcelona pels carrils del sentit València. En un primer moment s'havia aconseguit aturar l'infractor però s'havia tornat a donar a la fuga, fent cas omís a les indicacions dels agents i novament en direcció contrària.

Els Mossos d'Esquadra van procedir a realitzar un primer tall a l'AP-7 al quilòmetre 319, a l'alçada de Tortosa, per evitar que el trànsit que circulava en sentit València es trobés de cara amb el kamikaze i així evitar una tragèdia. Finalment, tres dotacions dels Mossos van aconseguir aturar el vehicle al quilòmetre 336,8, just 8 quilòmetres després d'entrar en territori català, a les Ventalles, dins el terme municipal d'Ulldecona.

Els agents van detenir el conductor i únic ocupant, un ciutadà francès de 38 anys, que va donar positiu al control de drogues. Se l'acusa de dos delictes: conducció manifestament temerària i sota els efectes de les drogues. El 8 de desembre l'infractor va passar davant el jutjat d'instrucció de guàrdia d'Amposta i el jutge titular, després de rebre l'informe psicològic del metge forense, en va decretar l'ingrés no voluntari en un centre de salut mental de la localitat d'Amposta.

Via ACN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta