17 de desembre del 2014

El 22è Nadal Jove de Tortosa recupera els Karts i la zona d’aventura



TORTOSA (Baix Ebre).- Del 21 de desembre al 2 de gener, Tortosa celebrarà la 22à edició de Nadal Jove. Al pavelló firal de Remolins, una cinquantena de voluntaris faran possible el que ja s’ha convertit en una tradició al municipi. L'edició 2014-2015 del Nadal Jove comptarà amb una quinzena de tallers de fang, de fer cucaferes o de seguretat vial, així com amb una xocolatada de cloenda, una zona d'aventura amb rocòdrom, i una bebeteca, entre moltes altres activitats. El regidor de Joventut, Alfredo Ferré, acompanyat per membres de l’equip de Voluntaris del Nadal Jove, ha afirmat que es tracta d'un certamen de referència dins del sector de l'oci nadalenc al territori.

Una de les voluntàries del Nadal Jove, Maite Martí, ha explicat que entre les novetats d’aquesta edició destaca la recuperació dels Karts i la zona d’aventura. El Nadal Jove Tortosí romandrà obert al públic de les 10.30 a les 13.30 hores al matí, i de les 16.30 a les 20.30 hores a la tarda. Els dies 21, 22 i 23 de desembre, obrirà només de tarda per adaptar-se a l'horari escolar aquests darrers dies lectius abans de les vacances nadalenques. El preu de l'entrada serà de 2 euros pels adults, de 4 euros pels xiquets i xiquetes, i de 2 euros per famílies nombroses i persones amb discapacitats.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta