9 de desembre del 2014

El campus de la URV se suma de nou a La Marató de TV3 amb una caminada solidària i altres actes


TORTOSA (Baix Ebre).- El Campus Terres de l’Ebre de la URV se suma un any més a les activitats realitzades arreu del país per recaptar diners en favor de la Marató de TV3, que enguany es dedica a les malalties del cor. El campus ebrenc centralitzarà els seus actes el proper diumenge, 14 de desembre, al pavelló firal de Remolins de Tortosa. Les activitats començaran a les 11.30 del matí amb una caminada solidària que sortirà del parc municipal i, amenitzada per lo Golafre, la Colla Jove de Dolçainers i els gegants de Tortosa, finalitzarà al pavelló firal amb una enlairada de globus i tot un seguit d’actuacions festives on hi participaran el pallasso Moniato i els alumnes de les escoles de ball de Tortosa Llibertat Curto i Esther Roselló.

Des de fa unes setmanes ja s’han posat a la venda números per al sorteig d’una gran cistella que ja es pot veure exposada al vestíbul de la universitat i el mateix diumenge es podrà adquirir tota mena de merchandising sobre la Marató. El campus ebrenc fa vuit anys que participa en aquesta activitat solidària, que a més de recaptar fons per a promoure la investigació en diferents malalties també pretén sensibilitzar la societat envers aquestes malalties. En l’edició de l’any passat, el Campus Terres de l’Ebre va aconseguir reunir 4.380 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta