2 de desembre del 2014

Els Mossos desmantellen un punt de venda de droga en un habitatge de Sant Jaume d'Enveja


SANT JAUME D'ENVEJA (Montsià).- Els Mossos d'Esquadra van detenir dos homes el passat 27 de novembre, com a presumptes responsables de traficar amb droga des d'un habitatge de Sant Jaume d'Enveja. El detinguts són dos homes, un de 29 anys, de nacionalitat colombiana i veí de Sant Jaume d'Enveja; i l'altre de 28 anys, de nacionalitat dominicana i veí de Sant Carles de la Ràpita. Les investigacions es van iniciar el passat mes d'octubre, quan els agents van saber que des d'aquest domicili es podia estar traficant amb droga. La policia va veure com hi havia un entrar i sortir constant de persones que s'estaven molt poca estona a l'interior del domicili.

Finalment, els Mossos van fer una entrada i perquisició a l'interior del domicili. Durant l'escorcoll, es van comissar 47 embolcalls que contenien cocaïna i 29 d'heroïna, preparats per la seua venda. Com a resultat de l'operació, el llogater de l'immoble i un col·laborador van quedar detinguts per tràfic de drogues. Els detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta, el passat 28 de novembre. El jutge va decretar l'ingrés a presó per un d'ells i llibertat amb càrrecs per l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta