3 de desembre del 2014

ERC d'Amposta portarà l'adjudicació del transport adaptat al Tribunal de Comptes


AMPOSTA (Montsià).- El portaveu d’Esquerra d’Amposta, Adam Tomàs, ha anunciat que portarà al Tribunal de Comptes el procediment de contractació del transport adaptat a través de la Fundació Privada de Serveis Socials del Montsià (FUSSMONT). El regidor republicà ha acusat l’alcalde d’Amposta, el convergent Manel Ferré, president de l’Hospital Comarcal del Montsià i de FUSMMONT, d’utilitzar tant l’hospital com la fundació per seguir procediments administratius més laxes dels que es veuria obligat a complir en cas que el mateix procediment es fes des de l’Ajuntament.

Després de conèixer el contingut dels informes de Secretaria i Intervenció, els republicans qüestionen que el procediment administratiu per contractar la gestió del servei sigui l’adequat. Tomàs ha afirmat que “no judicialitzaran la política ampostina portant el cas al Tribunal Contenciós Administratiu”, però afirma que sí que utilitzaran un altre mitjà fiscalitzador, el Tribunal de Comptes, per saber si s’ha actuat de manera correcta o no.

A més, Tomàs ha anat més enllà quan ha explicat que el Consell d’Administració de l’Hospital Comarcal del Montsià va encarregar una auditoria interna sobre el control de les finances de l’exercici 2013, i que hi apareixen 16 casos que no s’ajusten al procediment que fixa la Llei de contractes del Sector públic i que, en total, sumen més de quatre milions d’euros.

Imatge ERC Amposta
Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta