5 de desembre del 2014

Més de 600 alumnes de Tortosa visiten la Fira d’Aus de Raça al pavelló de Remolins



TORTOSA (Baix Ebre).- Del 6 al 8 de desembre, el pavelló firal de Remolins torna a ser l’escenari de la IV Fira-Concurs d’Aus de Raça i del Concurs Internacional d’Avicultura Terres de l’Ebre. Enguany, s'ha incrementat el nombre d'expositors i participants, arribats d'arreu de Catalunya, de l'Estat espanyol i de l'àmbit internacional. Així, es compta amb la presència de prop de 2.700 animals. Més enllà del sector professional a qui va adreçada, la fira atorga una especial importància a les activitats adreçades als més menuts, amb la granja interactiva en la qual podran donar de menjar als animals i, fins i tot, aprendre a munyir les cabres, o recollir els ous de les aus.

Aquest divendres, més de 600 alumnes de diferents escoles de Tortosa s’han desplaçat fins al pavelló firal de Remolins per veure els animals. El president de l’Associació de Criadors d’Aus de Raça de les Terres de l’Ebre (ACARTE), Sergi Piñol, ha explicat que aquesta quarta edició ja es pot parlar de consolidació de l’exposició. Per la seua part, l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha destacat que la Fira d’Aus de Raça té tres vessants: internacional, eductiva i divulgativa. Aquest any, la Fira també comptarà amb la presència d'una "mascota" que potenciarà la interacció amb els infants. L’entrada a la Fira és de 3 euros tot i que pels més petits de 7 anys, aquesta serà gratuïta.

Via Canal 21 Ebre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta