12 de desembre del 2014

Paladella demana la dimissió dels regidors de 100x100 Batea pel seu 'joc brut'



BATEA (Terra Alta).- L’alcalde de Batea, Joaquim Paladella, acompanyat del seu equip de govern, ha comparegut aquest divendres per negar amb rotunditat que ell o el seus regidors hagin comès cap delicte econòmic. Paladella ha fet aquestes declaracions arran d’una notícia publicada en un mitjà del territori on s’afirmava que el jutge de Gandesa, encarregat de la querella interposada per la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI pel cas del servei de rehabilitació, havia demanat documentació des del 2005 per esbrinar un presumpte delicte econòmic en la construcció del centre de rehabilitació municipal. En la notícia també s’afirma que la investigació afectaria l’actual equip de govern de l’Ajuntament de Batea i l’anterior, a més d'exalts càrrecs del govern del tripartit, de Sagessa, i del Catsalut d’aquella època.

Paladella ha remarcat que aquestes informacions són falses, tot detallant que en la seua resolució el jutge no parla en cap moment de delicte econòmic i només demana informació sobre un decret relacionat amb l’ús del pati de l’escola, la construcció de l’institut, i també de la construcció del Centre de Serveis. L’alcalde de Batea ha remarcat que difícilment han pogut cometre cap delicte quan l’Ajuntament no ha finançat res d’aquests equipaments.

En aquest punt, Paladella ha explicat sense embuts el lligam “absolut” existent entre el grup municipal 100x100 i la Fundació Privada Terra Alta Segle XXI, tot afirmant que s’està al davant d’una campanya orquestrada per desgastar l’equip de govern, i a ell mateix com a alcalde, perquè no es torni a presentar a les properes eleccions municipals. De fet, Paladella ha explicat que el grup 100x100 Batea va arribar a demanar la còpia de tots els expedients de l’Ajuntament per intentar trobar alguna irregularitat.

Així les coses, Paladella ha demanat la dimissió dels regidors de 100x100 Batea, tot acusant-los d’estar utilitzant el joc brut. L’alcalde de Batea també ha deixat clar que si és necessari recorreran al jutjat per defensar la seua honorabilitat. Paladella ambé ha ofert als mitjans de comunicació la informació dels comptes privats d’ell i de la seua família, així com dels seus béns patrimonials, per esvair qualsevol dubte sobre les seues actuacions.

Via Canal 21 Ebre

1 comentari:

  1. Aixo ja s'ha visit a altres pobles com per exemple Alcanar, un grup politic per aconseguir el poder, utilitza tots els mitjans per destruir l'adversari, denúncies, jutjats,....., perjudicant led person's I tot el poble

    ResponElimina

NORMES D'ÚS
La Marfanta permet els lectors registrats deixar-hi comentaris a cadascuna de les entrades. Amb tot, no s'acceptaran opinions que atemptin contra empreses o persones, i tampoc continguts amenaçadors o de caràcter sexista, racista o xenòfob, que seran eliminats quan siguin localitzats o notificats per algun usuari. Així La Marfanta no es fa responsable dels comentaris que facin els visitants, ni tampoc de les violacions dels drets de la propietat intelectual i/o propietat industrial de terceres persones (físiques i/o jurídiques) comeses pels visitants del web.

Disqus for Marfanta